Nettansbaksida

Direktlänk till inlägg 15 juni 2013

här är receptet på kokosmazarinerna

Av Anette - 15 juni 2013 16:24

 

 

Har bakat kokos mazariner i dag inte så svåra att göra heller. Och de blev jätte goda med kan jag lova.

 

 

16 stycken 200 grader i ugnen

 

Pajdeg

3 dl vetemjöl

1/2 tsk bakpulver

100 g smör rumsvarmt

1/2 dl strösocker

1 äggula

 

Fyllning

75 g smör

2ägg+1 äggvita

en & en halv dl strösocker

1 tsk vaniljsocker

2,5 dl kokos flingor

 

Gör så här:

1.Pajdeg: Sätt ugnen på 200 grader.

Blanda mjölet mad bakpulver. Mixa

eller nyp ihop det med de övriga ingredienserna till en deg.

Låt den vila i kylen en stund.

 

2. Smöra Mazarinfolieformarna & tryck ut pajdegen upp till kanten i formarna.

 

3. Fyllning:Smält smöret. Vispa ägg & socker. Tillsätt smöret,vaniljsockret & kokosflingorna i äggsmeten.

 

4.Fördela fyllningen i formarna & grädda dem i nedre delen av ugnen i 15-17 minuter.

De ska vara krämiga i mitten men grädda inte för kort tid då blir fyllnigen rinnig

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anette - 19 juni 2013 15:36


    RABARBERKRÄMIngredienser• 500 g rabarber• 1 1⁄2 dl strösocker• 4 dl vatten• 2 msk potatismjölGör så här:Skala rabarbern om stjälkarna är grova. Skär i mindre bitar. Koka upp vatten och socker i en kastrull. Lägg i r...

Av Anette - 19 juni 2013 15:28

    Rabarber muffins12 stycken2 ägg2 dl socker50 gram smör1,5 dl mjölk3 dl mjöl8 gram bakpulver2 tsk vanilj socker1 tsk kardemumma3 dl rabarberSätt ugnen på 200 graderVispa ägg & socker pösigt. Smält smöret & tillsätt mjölken. Blanda ner detta i...

Av Anette - 19 juni 2013 15:24


    Har kokat rabarber saft i dag sjukt god blev den första gången med. Så här kommer receptet med testa det är jätte gott.     Rabarber saft   Färdigt på: 1h 25 min Ingredienser 1 kg rabarber  1.5 l vatten  4.5 dl strösocker  1 st c...

Av Anette - 14 juni 2013 17:25


    Dessa fina bakformar köpte jag i går fyra paket bara 30 kronor inte så farligt tycker jag skall bara fundera ut vad jag skall baka för något gott i dem till midsommar. I morgon lördag skall jag baka kockos mazariner tänkte jag & de kan jag ä...

Av Anette - 11 juni 2013 21:11


    Jag följde receptet till punkt & pricka endå blev dessa inte bra alls :-( De blev alldeles för stora & rann över formarna ser ut som kattastrofer ju nåja de går säkert att äta tyvärr kan jag inte testa det då jag är allergisk mot nötter. ...

klocka

Presentation


Välkommen till min bakblogg.Här kan du beställa av mig det som jag lägger upp här på bloggen om du bor i närheten av Ed. Bara att maila mig om vad du vill beställa inför till exempel till dop, studenten,kalas med mera. Tyvärr gör jag inga tårtor.

Gästboken

Fråga mig

0 besvarade frågor

Länkar

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards